Luister & leer van anderen

LIVE vanaf 1 juni 2020

Zorgradio LIVE

Zorgradio werd opgericht om zorgondernemers & zorgprofessionals van elkaar te laten leren. Van leuke, leerrijke en toegankelijke interviews met top zorgondernemers, experten en mensen vanuit het dagelijkse werkveld maken we doelgerichte podcasts per thema en video’s die we (LIVE) delen via sociale media.

Zorgevents,beurzen en bedrijven kunnen Zorgradio ook inhuren om LIVE vanuit hun locatie uit te zenden via hun sociale mediakanalen zoals Facebook,Instagram & YouTube. Standhouders of bedrijven krijgen op deze manier extra visibiliteit door hen deel te laten nemen aan een interview. Na de uitzending krijgt de organisator van ons enkele afgewerkte podcasts en/of video’s afgeleverd waarop de interviews te horen zijn.  Op deze manier heb je LIVE nieuws gebracht over je event en heb je nadien ook nog waardevol naslagwerk om te delen met je volgers op sociale media of je website.

Marc Driesen

Verpleegkundige, marketeer & zorginnovator

Product & concept reviews

Het aanbod van producten & concepten voor de zorgsector is enorm! Met Zorgradio willen we de brug vormen tussen aanbieders en professionals maar ook tussen aanbieders en consumenten. Via objectieve en doelgerichte interviews met de aanbieders geven we 1x per week onze eerlijke deskundige mening over de pro’s & contra’s van het product of concept.

Podcasts: Groeien als thuisverplegingspraktijk

Podcasts:Juridische tips voor de thuisverpleging