Totaalconcept

Wij doen het werk en jij krijgt de resultaten

Wie zijn onze klanten

Woonzorgcentra Zorgleads

Woonzorgcentra

WZC's zijn vooral opzoek naar nieuwe bewoners en medewerkers. Een frisse uitstraling op sociale media vinden ze ook belangrijk.

Assistentiewoningen Zorgleads

Assistentiewoningen

Uitbaters en ontwikkelaars van van assistentiewoningen kunnen via Zorgleads potentiële kopers en bewoners afnemen.

Thuisverplegingspraktijken Zorgleads

Thuisverplegingspraktijken

Thuisverpleegkundigen zijn steeds opzoek naar nieuwe patiënten en doorverwijzingen. Ook het vinden van nieuwe collega's + een frisse sociale media kan via Zorgleads.

Ziekenhuis Zorgleads

Ziekenhuizen

Het vinden van nieuwe medewerkers en het vullen van de bedden blijft een uitdaging waar we met Zorgleads een antwoord op bieden.

Healthcare startups Zorgleads

Healthcare Start-ups

Start-ups hebben iedere euro nodig om te herinvesteren in hun concept/product. Via Zorgleads hebben ze geen kosten meer voor hun marketing en betalen ze enkel voor resultaten.

Healthcare tech bedrijven Zorgleads

Healthcare Tech bedrijven

Heb je een technologische oplossing voor de zorgsector? Wij vinden nieuwe klanten of verzorgen jullie online marketing op een professionele manier.

Apothekers Zorgleads

Apothekers

Apothekers willen via marketing duidelijke info geven aan hun klanten en volgers om op deze manier mensen te overtuigen om naar hun winkel te komen.

Zorgverzekeraars Zorgleads

Zorgverzekeraar

Wil je als verzekeraar klanten overtuigen zonder zelf te investeren in marketing?

Wie ben je Zorgleads

Wie ben je?

Kan je je niet herkennen in vorige beschrijvingen maar ben je toch actief in de zorgsector? Contacteer ons.

Time is money

Meer tijd

Wanneer je met Zorgleads in zee bent gegaan wil dit zeggen dat er een volledig uitgewerkt financieel marketingplan bestaat. Hierdoor krijg jij als zaakvoerder & je dienst communicatie meer tijd om iets anders te doen. Je krijgt op de afgesproken momenten resultaten en leads aangeleverd en kan op ieder moment van de dag in real time volgen ( en in begrijpbare mensentaal) hoe de resultaten binnenkomen.

Geen marketingkosten

Meer geld

Vele ondernemingen in de zorg hebben talloze abonnementen op marketingtools & softwares die ze nooit (ten volle) gebruiken. Ook zien we dat marketing vaak een bijproduct geworden is van de dienst communicatie of van een start-up waarin de zaakvoerder plots ook gedoemd is om marketingverantwoordelijke te zijn. De tijd en geld dat hier verloren gaat kan heel wat beter besteed worden via Zorgleads.

Enkel resultaten

Meer resultaten

Door al met heel wat besturen te hebben samengewerkt merken we dat resultaten doorslaggevend zijn. Geld is schaars dus dient iedere euro zinvol besteed te worden. Met Zorgleads dien je als onderneming zelf geen marketing meer te voeren maar zal je 100% betrokken worden bij iedere beslissing die er genomen dient te worden in het kader van je marketing. Gedaan dus met tijd te investeren waarvan je niet weet of er resultaten zullen komen. Gaan aan tafel met ons en beschrijf ons je droomresultaten. Gezien je bij Zorgleads enkel dient te betalen voor resultaten (leads) gaat er geen euro verloren en zal je droom eindelijk bereikbaar worden.

Our Services pic 1
Our Services pic 2

Maar wat kost het nu?

Ik hoor jullie al denken: maar wat kost het nu? Hierop kunnen we, zonder jullie te hebben gesproken, geen antwoord op geven. Wanneer we aan jullie zouden vragen wat een auto kost…wat zouden jullie ons dan antwoorden? Dat hangt er vanaf…

We willen jullie alleen maar duidelijk maken dat we jullie een concept willen bieden waarin er geen geld meer verloren zal gaan. Iedere euro zal zinvol besteed worden gezien er een resultaat tegenover staat waarvan we beide de waarde kennen via het financieel marketingplan dat we samen gemaakt hebben in het begin.

De vergoeding die we bij Zorgleads vragen staat steeds in verband met wat deze lead jullie kan/zal opbrengen. Dit is belangrijk voor jullie zodat je nooit teveel zal betalen voor een resultaat. Maar dit is ook belangrijk voor ons omdat de inkomsten van de resultaten ons risico afdekken gezien we als marketingbureau het risico op resultaten volledig bij ons nemen.

Resultaten ontvangen zonder €1 te investeren in marketing?

Laten we dit samen doen!

CTA Our Services