Over ons

Wie zijn we?

Focusmarketing

Als onderdeel van het marketingbureau Marc Driesen geloven we niet dat een marketingbureau alle sectoren kan helpen. Je kan niet alles weten van alles.

Daarom weten we liever veel van minder en focussen we ons enkel op de marketing van ondernemingen die actief zijn in de zorgsector.

Kennis van zorg

Als zaakvoerder ben ik verpleegkundige van opleiding en passionele marketeer met een groot hart voor de zorgsector en sociaal ondernemerschap.

Qua marketing hebben zorgondernemingen dringend nood aan concrete marketing. Ze willen hier zelf zo weinig mogelijk mee bezig zijn, bijna geen geld aan spenderen maar willen langs de andere kant wel resultaten.

Dit is de reden waarom ik Zorgleads heb opgericht. Zorgleads zal ervoor zorgen dat zorgondernemingen terug durven investeren in hun marketing omdat ze zeker zijn dat ze enkel zullen betalen voor resultaten.

Groetjes

Marc Driesen

Foto Marc Driesen Zorgleads

We geven niet op

Doordat we samen met jullie als klant een grondige financiële marketinganalyse maken geven we nooit op. Het model dat we samen opzetten is een win-win voor beide partijen.

We onderzoeken

Iedere goede marketing steunt op een goede marktkennis. Bij de start van iedere samenwerking onderzoeken we samen met jullie als klant hoe we de haalbaarheid van de resultaten zullen bereiken en tegen welke kost.

Stap voor stap

We starten steeds met een analyse die het fundament zal worden voor het financieel marketingplan. Zo bouwen we stap voor stap naar de gewenste resultaten.

We Keep It Simple

Waarom marketing moeilijk maken? Zorgleads is een combinatie van marketing & sales die onderneming in de zorg marketingresultaten biedt zonder dat ze zich hier zelf mee bezig dienen te houden.

Uw droom is onze missie

Wij geven resultaten

Over marketing kan je uren praten. Maar een marketing die enkel geld kost en geen resultaten geeft zal geen lang leven beschoren zijn.

Ondernemers in de zorg hebben 2 doelen: een super goede dienst/product bieden voor de patiënt/bewoner + een financieel rendement halen waarmee hij/zij alle medewerkers en toekomstplannen kan betalen.

De missie van Zorgleads is door onze ervaring in zorgondernemerschap en marketing de droom van onze klanten te helpen realiseren door hen enkel en alleen te laten betalen voor marketingresultaten/leads die altijd een pak lager liggen dan de inkomsten van deze resultaten.

Wil jij je onderneming laten groeien zonder risico?

Laten we dit samen doen!

CTA About new